Vrijeme pripreme: 10 min Vrijeme pečenja: 15 min Ukupno: 25 min
Sastojci:
Priprema:
Da bi recept bio što prije pripremljen, idemo lijepo po redu.
Za početak kapni malo maslinovog ulja na tavu, pričekaj da se zagrije i dodaj nasjeckani luk. Kad luk postakli, dodaj na trakove narezano pileće meso, začinjeno omiljenim začinima.
Dok čekaš da se pileće trakice lijepo ispeku, kreni s pripremom salate.
Uzmi veću zdjelu u kojoj ćeš pomiješati listove mladog špinata i natrgane listove kelja.
Zatim je na vrsti preljev. Pripremiš ga tako da u posudi štapnim mikserom pomiješaš lagani jogurt, bosiljak, češnjak, sjemenke gorušice, par kapi maslinovog ulja, limunov sok, sol i papar. Ukusan preljev je tako pripremljen.
Preliješ ga po salati koju dobro promiješaš i na kraju dodaš još pečene pileće trakice i kuhani slanutak.
Za točku na i dodaj malo naribanog parmezana i obrok je pripremljen.
Dobar tek!