Ovaj put sam malo eksperimentirao, posebno sa izborom sastojka.
Moram priznati, da mi ne uspijeva svaki put tako kako si zamislim, ali danas je bilo sasvim drugačije; zato moram s vama podijeliti ovaj izvrstan recept.
Vrijeme pripreme: 10 min Ukupno: 10 min
Sastojci:
- 1–2 tikvice,
- luk,
- listići badema,
- svježi limun,
- himalajska sol,
- maslinovo ulje,
- papar,
-peršin.
Priprema:
Tikvice operemo i odrežemo im donji i gornji dio, te ih sa rezačem narežemo na tanke šnitice (možemo upotrijebiti i primjeran ribež).
Luk nasjeckamo i stavimo zajedno s tikvicama u posudu. Pokapamo maslinovim uljem i limunom, naribamo malo limunove kore i osolimo.
Salatu dobro promiješamo i na kraju začinimo paprom te dodamo listiće badema i sasjeckan peršin.
Pa dobar tek ;)