Cijenimo vašu privatnost

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo pregledavanja, posluživali personalizirane oglase ili sadržaj i analizirali naš promet. Klikom na "Potvrdi", pristajete na našu upotrebu kolačića.

Više informacija o kolačićima i zaštiti podataka

🚚 Besplatna dostava iznad 100 € | ✅ 100% garancija zadovoljstva
FT recepti piletina s pecenim povrcem na rikuli
Užina Ručak Večera Recepti

Piletina s pečenim povrćem na rikuli

Svježe,brzo i zdravo - to su zajedničke karakteristike današnjeg recepta!

Kad završimo s večernjim treningom, odnosno dnevnim obavezama, vrijeme je za zadnji obrok.

Nema ljepšeg od ukusnog obroka koji je i jednostavan za pripremu.

 


Vrijeme pripreme: 10 min    Vrijeme kuhanja: 15 min       Ukupno: 25 min

Sastojci:

-piletina,

-tikvice,

-paprika,

-cherry rajčica,

-malo gljiva (šampinjona),

-rikula,

-paprika u prahu,

-sol,

-češnjak,

– mediteranski začini (bosiljak, timijan, mažuran),

-kokosova mast,

-aceto balsamico.

Priprema:

U posudi zagrijemo kokosovu mast i dodamo komadiće piletine. Povrće operemo, rikulu položimo na tanjur, a papriku, tikvice i šampinjone narežemo na po želji velike komadiće. Kad piletina pusti vodu i ona ispari, dodamo narezano povrće. Na samom kraju dodamo još začine i sve skupa promiješamo. Nakon 2 minute, ugasimo vatru i jelo ostavimo još koju minutu u posudi.

Rikulu poprskamo aceto balsamicom te dodamo prženo povrće i piletinu.

Odlična večera je spremna.

Pa dobar tek ;)

 

Košarica (0)

Do besplatna dostave nedostaje vam još 100,00 EUR