Kad na vrata pokucaju hladniji dani, najlakše se zagrijemo s jednostavnim povrtnim varivom s mahunarkama. Osim što će te ugrijati, puno je hranjivih tvari, nužno potrebnih tijelo, zato s takvim jelima povećavamo svoju otpornost.
[vc_gallery type="flexslider_slide" interval="3" images="16766,16767" img_size="full" onclick="custom_link"]
Vrijeme pripreme: 15 min Vrijeme kuhanja: 20 min Zahtjevnost:
Sastojci:
Priprema:
- Za početak uzmemo veći lonac i u njega kapnemo malo maslinovog ulja na kojem popržimo nasjeckani luk i češnjak.
- Kad luk malo promijeni boju, dodamo vodu, grah i leću (u slučaju da koristimo već kuhan grah i leću, dodamo ih na kraju).
- Dodamo začine i narezano povrće.
- Kuhamo toliko dugo dok povrće ne omekša i okusi se međusobno ne povežu.
- Po želji dodatno začinimo i serviramo s kiselim vrhnjem.
Dobar tek!
Cijeli kolač s navedenim količinama sadrži: