Gazpacho nije poput običnih juha … To je španjolsko jelo koje se jede hladno! Budući da se priprema od svježih ljetnih sastojaka, pun je vitamina A, tako da će tvoju kožu učiniti još ljepšom i tako je pripremiti za tople dane. Krastavci s visokim udjelom vode pružiti će tvojem tijelu dodatnu hidraciju u nadolazećim vrućim danima.
[vc_gallery type="flexslider_slide" interval="3" images="17183,17184" img_size="full" onclick="custom_link"]
Vrijeme pripreme: 15 min Vrijeme kuhanja: 0 min Zahtjevnost:
Sastojci:
Priprema:
- Za početak operemo povrće i narežemo ga na manje komade.
- Nasjeckamo češnjak i luk po želji.
- Pomoću blendera ili štapnog miksera sve dobro izmiješamo u glatku smjesu i po potrebi dodamo vode da smjesa postane tekuća.
- Po želji juha se može procijediti, ali imaj na umu da puno vlakana i hranjivih sastojaka ostaje u nesamljevenim komadićima.
- Začini po ukusu i uživaj.
Dobar tek!