Domaća pileća juha jelo je koje su nam pripremile naše bake kad se nismo najbolje osjećali. Znale su da pileća juha ugodno grije i okrepljuje. Možeš je i ti pripremiti i to za više dana zaredom. Na taj način se ne moraš brinuti što sutra zdravo pojesti za ručak.
[vc_gallery type="flexslider_slide" interval="3" images="17222,17223" img_size="full" onclick="custom_link"]
Vrijeme pripreme: 15 min Vrijeme kuhanja: 15 min Zahtjevnost:
Sastojci:
Priprema:
- Za početak uzmemo veći lonac i u njemu popržimo nasjeckani luk i češnjak.
- Kad je luk malo glaziran, dodamo narezano meso i začinimo.
- Kuhamo još nekoliko minuta dok meso ne promijeni boju.
- Zatim dodamo narezanu mrkvu, grašak, stabljiku celera, promiješajte nekoliko puta i dodamo vodu.
- Pustimo da se kuha još nekoliko minuta i začinimo po ukusu.
- Po želji u juhi skuhamo integralne rezance.