Za današnji recept se moram zahvaliti Špeli, koja ga je podijelila s nama- izgledao je toliko ukusno, da ga moram i ja podijeliti s tobom :)
Vrijeme pripreme: 10 min Vrijeme pečenja: 10 min Ukupno: 20 min
Sastojci:
-1/2 manje buče,
-približno. 30 g mozzarelle light,
-1/4 avokada,
-2 šnite heljdinog kruha z orasima,
-1 čajna žličica kokosovog ulja,
-mješavina talijanskih začina,
-sol, papar
Priprema:
Na tanjur položimo šnite kruha. U zdjelicu narežemo avokado, po ukusu ga posolimo i popaprimo, utisnemo vilicom i rasporedimo po kruhu. Mozarellu narežemo na tanke šnite i njima prekrijemo avokado.
Buču narežemo po dužini, kako bismo dobili 4 šnite. U tavi zagrijemo kokosovo ulje i dodamo buču. Začinimo ih mješavinom začina, prstohvatom soli i popečemo s obje strane. Položimo preko mozzarelle.
Dobar tek!