Za pripremu keksa od badema bez glutena, ne moraš čekati na neku posebnu priliku.
Kombinacija kokosa i bademovog brašna s dodatkom maslaca od kikirikija je toliko ukusna da će postati tvoja omiljena.
[vc_gallery type="flexslider_slide" interval="3" images="16917,16918" img_size="full" onclick="custom_link"]
Vrijeme pripreme: 20 min Vrijeme kuhanja: 10 min Zahtjevnost:
Sastojci:
Priprema:
- Za početak uključimo pećnicu i podesimo temperaturu na 175 ° C.
- Zatim u velikoj zdjeli pomiješamo kokosovo ulje (otopljeno), eritritol, jaje i vaniliju.
- Sve zajedno dobro promiješamo da se sastojci sjedine. Zatim dodamo bademe, kokosovo brašno, sodu bikarbonu i prstohvat soli. Dobro promiješamo i pustimo da odstoji nekoliko minuta.
- Od mase oblikujemo kolačiće, stavimo ih na lim zamotan u papir za pečenje i gurnemo u pećnicu na 10 minuta da se hrskavo ispeku.
- Ostavimo da se malo ohlade, premažemo ih maslacem od kikirikija i posipamo sjemenkama sezama.
Dobar tek!