Začinjen goveđi gulaš na mađarski način, poznat po svom izvrsnom okusu, zapravo je vrlo jednostavno jelo koje će obogatiti svaki nedjeljni obiteljski ručak.
[vc_gallery type="flexslider_slide" interval="3" images="17124,17125" img_size="full" onclick="custom_link"]
Vrijeme pripreme: 15 min Vrijeme kuhanja: 30 min Zahtjevnost:
Sastojci:
Priprema:
- Za početak kapnemo malo maslinovog ulja u veći lonac i na njemu popržimo nasjeckani luk i češnjak.
- Kad je luk malo glaziran, dodamo narezano meso.
- Sve začinimo začinima s popisa.
- Kad meso malo promijeni boju, dodamo narezani batat i dolijemo vodu.
- Sve zajedno kuhamo na umjerenoj vatri 20 minuta, tek toliko da meso i krumpir omekšaju.
- Zatim dodamo pasiranu rajčicu i po želji ponovo začinimo.
- Ostavimo još nekoliko minuta i poslužimo.
Dobar tek!