Pogledajte sve članke iz kategorije:
Ovaj put sam malo eksperimentirao, posebno sa izborom sastojka.
Moram priznati, da mi ne uspijeva svaki put tako kako si zamislim, ali danas je bilo sasvim drugačije; zato moram s vama podijeliti ovaj izvrstan recept.
Vrijeme pripreme: 10 min Ukupno: 10 min
Sastojci:
– 1–2 tikvice,
– luk,
– listići badema,
– svježi limun,
– himalajska sol,
– maslinovo ulje,
– papar,
-peršin.
Priprema:
Tikvice operemo i odrežemo im donji i gornji dio, te ih sa rezačem narežemo na tanke šnitice (možemo upotrijebiti i primjeran ribež).
Luk nasjeckamo i stavimo zajedno s tikvicama u posudu. Pokapamo maslinovim uljem i limunom, naribamo malo limunove kore i osolimo.
Salatu dobro promiješamo i na kraju začinimo paprom te dodamo listiće badema i sasjeckan peršin.
Pa dobar tek 😉
Miha Geršič je suosnivač portala Golden TREE, portala o mršavljenju i zdravom životnom stilu, kojeg mjesečno posjeti više od 200.000 čitatelja.